A/B testen

,
Ben je klaar om te ontdekken welke aanpak er echt voor zorgt dat jouw conversieratio’s stijgen?

In een wereld waar elke klik telt, wil je zeker weten dat je marketingcampagnes het maximale resultaat opleveren. Toch weet je vaak niet precies welke elementen van je strategie werken. Bij Clever Strategy helpen we je deze onzekerheid weg te nemen. We A/B testen verschillende varianten van je campagnes en pagina’s, zodat je onderbouwde beslissingen kunt nemen en geen kansen mist.

Waar kunnen we je mee helpen?

Waarom A/B testen?

Elke klantreis is uniek, maar hoe weet je of je aanpak écht effectief is? Met A/B testen ontdek je wat werkt en wat niet. Je optimaliseert je digitale strategie op basis van concrete data, niet op onderbuikgevoelens. Dit leidt niet alleen tot betere conversies, maar ook tot een sterkere band met je klanten omdat je inspeelt op hun echte behoeften en gedrag.

…een praktijkvoorbeeld

Voor Depend voegden we meer tekst toe aan de assortimentspagina, in plaats van minder. Een aanpak die leidde tot een sterke stijging in conversies. De les? Focus je niet op de theorie, maar ontdek wat werkt voor jouw doelgroep.

De voordelen van A/B testen

Betere conversies

Ontdek welke variant van je pagina of advertentie het beste presteert en verhoog je conversieratio.

Data-gedreven beslissingen

Neem beslissingen op basis van feiten in plaats van aannames.

Kostenefficiëntie

Zet je marketingbudget slimmer in en voorkom verspilling van middelen.

Risicobeperking

Test nieuwe ideeën eerst en voorkom dat je tijd en geld verliest aan ineffectieve strategieën.

Voorsprong op de concurrentie

Blijf de markt voor door continu te verbeteren en in te spelen op nieuwe trends.

Onze aanpak

Samen werken voor succes

Bij Clever Strategy geloven we in een samenwerking die verder gaat dan alleen advies geven. We duiken samen met jou in de data, analyseren je huidige customer journey en brengen pijnpunten in kaart. We kiezen de tools die het beste passen bij jouw situatie, zoals VWO, en stellen een gestructureerd testplan op. Onze aanpak is continu: we blijven testen en optimaliseren om snel resultaat te behalen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Start vandaag met optimaliseren

Wil je je digitale strategie naar een hoger niveau tillen? Bij Clever Strategy maken we gebruik van de beste technologieën, tools en inzichten om A/B testen effectief in te zetten. Samen zorgen we ervoor dat jouw marketingcampagnes niet alleen converteren, maar ook zorgen voor een blijvende relatie met je klanten.

Waarom nog wachten, ?

Kjeld Piek

Even sparren of direct jouw vraag stellen? Bel 010-752 39 41, of vul onderstaand formulier in en we nemen contact op met jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.