E-mailstrategie

Meer resultaat en groei halen
uit e-mail, ?

Tegenwoordig kun je klanten via tientallen kanalen bereiken. Toch blijft e-mail één van de meest (kosten)efficiënte communicatiemiddelen. Door doelgroeponderzoek te combineren met een gedetailleerd begrip van de klantreis, ontwikkelen we e-mailstrategieën die relaties bouwen.

Waar kunnen we je mee helpen?

De kracht van e-mail

Blijf top-of-mind

E-mailspecialisten roepen vaak dat je minder moet mailen, maar dat is niet het hele verhaal. Het gaat niet om minder e-mailen, het gaat om minder niet-relevante mails sturen. Door regelmatig waardevolle e-mails te sturen, houd je jouw klanten betrokken bij jouw merk en stimuleer je herhaalaankopen.

Spreek je klanten persoonlijk aan

Tegenwoordig kun je in e-mal veel meer dan alleen het gebruik van iemands voornaam. E-mails lenen zich er uitstekend voor om persoonlijke boodschappen te sturen en segmentatie toe te passen. Benader jouw klanten gericht en met relevantie, wat de effectiviteit van jouw communicatie verhoogt.

Bereik jouw doelgroep direct

Dit is dé plek om je doelgroep 1-op-1 te spreken. Je maildatabase is een schatkist vol mensen die bewust hebben aangegeven dat ze van je willen horen. Die activeren we door de juiste (persoonlijke) mix aan mails te sturen.

Wat is hét moment om een commerciële boodschap te sturen?

En wanneer werkt dat juist tegen je? En hoe laat je je klanten weten dat je ze begrijpt? Dat is voor ieder merk anders en dus ook voor jou. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise. We helpen je graag die converterende en relatiebouwende e-mailstrategie te creëren.

“De juiste woorden, op het juiste moment,
kunnen leiden tot een relatie voor het leven.”

– Dana van Brugge, Head of Strategy & Insights

E-mails die verbinden

De juiste boodschap, op het juiste moment

Stel je voor: je hebt net met veel enthousiasme die perfecte wasmachine gekocht. Helaas, de volgende week ontvang je een e-mail van dezelfde winkel met een aanbieding op alle wasmachines, nu met 20% korting. Die pijnlijke ervaring wil je voorkomen. En dat kan.

Een succesvolle e-mailstrategie

Een succesvolle e-mailstrategie sluit aan op jouw digitale marketingstrategie en houdt rekening met klantgedrag en -voorkeuren.

Kan niet zonder de slimme technologie

Slimme technologie herkent recente aankopen en maakt je email relevant, door bijpassende aanbiedingen zoals korting op accessoires of garantie te tonen.

Je biedt je klant een magische gebruikservaring, wat bijdraagt aan een sterke relatie met jouw merk en uiteindelijk hogere conversieratio’s.

Laat de technologie voor je werken

Kies voor slimme marketingautomationtools, zoals Deployteq, Klaviyo, of Bloomreach. Iedere tool heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maak gebruik van onze expertise, en schakel een technisch consultant in die jou kan helpen de juiste keuze te maken, of meer te halen uit je huidige e-mailtechnologie.

Klaar om jouw e-mailmarketing naar
een hoger niveau te tillen, ?

Wouter Vos

Even sparren of direct jouw vraag stellen? Bel 010-752 39 41, of vul onderstaand formulier in en we nemen contact op met jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.