Performance Max

Je advertentiebudget optimaal benutten, ?

We begrijpen dat effectieve advertenties essentieel zijn in elke fase van de klantrelatie. Met Performance Max, de geavanceerde advertentieoplossing van Google, zorgen we ervoor dat jouw advertenties op het juiste moment de juiste mensen bereiken. Bijvoorbeeeld in Google Shopping. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om meer uit je marketinginspanningen te halen en duurzame, hyperconnected klantrelaties op te bouwen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat is Performance Max?

Performance Max is een geavanceerde Google-advertentieoplossing die het oude Google Shopping vervangt. Het maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) en machine learning. Het systeem leert continu en automatisch van de resultaten van je campagnes en ervoor dat je advertenties steeds beter presteren. Het verspreidt je campagnes automatisch over alle Google-kanalen zoals YouTube, Display, Search, Discover, Gmail en Maps.

Performance Max gebruikt je landingspagina als bron voor zoekwoorden en target je campagne wanneer de zoekopdracht van een gebruiker overeenkomt met de content van je landingspagina. De campagne is volledig geautomatiseerd en wordt gestuurd en geoptimaliseerd op basis van jouw budget en campagnedoelstellingen.

Waarom Performance Max?

Minder handmatig werk en meer focus op strategie.

Machine learning zorgt continu voor betere resultaten.

Relevante advertenties die aansluiten op de interesses en behoeften van je doelgroep.

Verbeterde advertentiekwaliteit en relevantie leiden tot lagere kosten per conversie.

Adverteer op het volledige Google netwerk, inclusief Discovery, Maps, Gmail, YouTube, Shopping en Display.

Verhoog je kans om nieuwe klanten te bereiken dankzij het brede netwerk van Google.

We zijn geen gewoon marketingbureau

We zijn relatiebouwers

Onze unieke aanpak

Bij Clever Strategy combineren we bewezen technieken met innovatieve oplossingen om advertenties te maken die echt werken. Wij geloven dat elke klik telt en elke interactie waardevol is. Samen zorgen we ervoor dat je advertenties de juiste mensen bereiken en je marketingdoelen overtreffen.

Onze aanpak is deskundig, open, eerlijk en proactief. We nemen je marketingactiviteiten uit handen, en houden je continu op de hoogte van de resultaten. Door regelmatig te analyseren en bij te sturen, zorgen we ervoor dat jouw Performance Max campagnes altijd optimaal presteren.

Bij Clever kun je rekenen op

Data gedreven optimalisatie

We gebruiken GA4 en Performance Max statistieken om diepgaande analyses uit te voeren en je campagnes continu te verbeteren.

Proactieve communicatie

We houden je regelmatig op de hoogte met tussentijdse updates en bespreken nieuwe ontwikkelingen die je campagnes kunnen verbeteren.

Samenwerking

We bouwen aan sterke relaties met onze klanten door open en eerlijk te communiceren en samen te werken aan jouw succes.

…waarom Clever Strategy?

Bij Clever Strategy begrijpen we jouw uitdagingen en hanteren we een integrale aanpak voor je volledige mediacampagne. Onze mediaspecialisten kijken verder dan alleen SEA, social media en ATL-media.

We beoordelen de totale kwaliteit van jouw campagne en websiteverkeer, delen optimalisatiekansen voor je landingspagina’s (SEO en CRO) en houden rekening met de inzet van verschillende kanalen.

Met onze unieke liquid media aanpak evalueren we onze keuzes continu en schakelen we direct om naar betere alternatieven, als een onderdeel niet presteert.

Samenwerking gericht op kwaliteit

Om de maximale kwaliteit uit jouw campagnes te halen, werken we met een speciaal samengesteld multidisciplinair kernteam. We sparren met collega’s van content, data en strategie om jouw vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken.

We evalueren de kwaliteit van de uitingen en landingspagina’s om maximaal rendement uit jouw investering te halen.

 

Klaar om meer uit je
advertenties te halen, ?

Femke Evers

Even sparren of direct jouw vraag stellen? Bel 010-752 39 41, of vul onderstaand formulier in en we nemen contact op met jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.