Personalisatie met AI

Elke klant zijn eigen,
persoonlijke ervaring, ?

Met onze slimme AI-oplossingen duiken we diep in jouw klantgegevens om persoonlijke ervaringen te ontwerpen die de betrokkenheid van jouw klanten verhogen, en zorgen voor meer conversies.

Waar kunnen we je mee helpen?

Waarom personaliseren met AI?

Verbeter jouw marketingefficiëntie

AI helpt jou bij het automatiseren en optimaliseren van jouw marketingcampagnes. Je bereikt meer met minder inspanning.​

Verhoog je conversieratio

Met personalisatie stem je jouw aanbiedingen nauwkeurig af op de behoeften van jouw klanten, wat leidt tot meer verkopen en hogere conversieratio’s.​

Versterk de relaties met jouw klanten

Met AI-gedreven personalisatie verbeter je elke interactie met jouw klanten door aanbevelingen en content die specifiek voor hen zijn ontworpen.

Slimme oplossingen, persoonlijke ervaringen

We hebben het allemaal meegemaakt…
Je hebt die mooie smartphone al gekocht, maar blijft advertenties voor hetzelfde model zien. Het bedrijf waar je je telefoon hebt gekocht, lijkt je behoeften niet te kennen. Je voelt je een nummer en denkt de volgende keer wel twee keer na voordat je weer een aankoop doet, vooral als je -na aankoop- ook nog een superscherpe kortingsactie gemaild krijgt.

Vroeger kon je hier als merk niks aan doen, maar met de komst van AI kan dit gelukkig beter.

Maak van elk klantcontact een persoonlijke dialoog

In onze hypergepersonaliseerde wereld is AI ook voor jou als marketeer toegankelijk. Het geeft je de mogelijkheid om jouw klanten die unieke ervaringen bieden die ze verwachten. In plaats van dezelfde smartphone, toon je hen relevante aanbiedingen. Bijvoorbeeld dat bijpassende hoesje of korting op een screen protector.

“Technologie is het mooist, als het onzichtbaar is
en precies doet wat je nodig hebt.“

– Anouk Molendijk, Expert CDP & Personalisatie

Personalisatie kan niet zonder technologie

Persoonlijke communicatie dankzij Artificial Intelligence
Personalisatie kan niet zonder technologie. Moderne tools gebruiken AI en machine learning om al je klantdata te analyseren en begrijpen. Deze tech is zo slim dat je er zelfs toekomstig klantgedrag mee kunt voorspellen. Ideaal om jouw next best offer te bepalen, en alleen nog content te serveren die aansluit bij de individuele behoeften en voorkeuren van jouw klanten.

Met deze tech kun je personaliseren
Een Customer Data Platform (CDP) of Customer Experience Platform (CXP) verzamelt en integreert klantgegevens vanuit diverse bronnen, waardoor je een compleet beeld krijgt van je klant en persoonlijke aanbiedingen kunt doen over al je kanalen.

Welke technologie heb jij nodig?
We helpen je graag met een persoonlijk CDP/CXP advies. We kiezen de tool die past bij jouw budget, wensen en doelen, en helpen je bij de implementatie. Zo wordt je personalisatie strategie optimaal benut.

Wil je met personalisatie beginnen, ?

Het start bij strategie en technologie.

Wouter Vos

Even sparren of direct jouw vraag stellen? Bel 010-752 39 41, of vul onderstaand formulier in en we nemen contact op met jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.